SERVICE OG KVALITET

Epoxy gulv

Få et tilbud

Jysk gulvdesign

Få en pris på Epoxy gulv

Er du på udkig efter et langtidsholdbart og stilrent gulv til kælderen, garagen eller erhvervslokalet? Så er epoxygulve fra Jysk Gulvdesign det, du har brug for. Mange vælger nemlig epoxygulve, da de er kendt for at være slidstærke, skridsikre og nemme at vedligeholde.

Epoxygulve er derfor særligt populære i industrien og andre steder, hvor gulvet skal være robust og let at rengøre. Derudover får du med epoxygulve også mulighed for at skabe et unikt design, som passer til din smag.

Jysk gulvdesign

Epoxygulve bruges bl.a. til

Epoxygulve har mange anvendelsesmuligheder og kan både bruges til erhverv såvel som i det private hjem. Vi hos Jysk Gulvdesign skræddersyer et epoxygulv, der passer til dine behov og ønsker. 

Du kan eks. vælge mellem et væld af flotte farver og nuancer, der giver et friskt pust til ethvert rum. Et epoxygulv kan både være glat og elegant eller skridsikkert og rustikt afhængig af, hvad din præference er ift. overflade.

flydemørtelforside-galleri_3

Jysk gulvdesign

Hvad er et epoxygulv?

Epoxy består af to komponenter – en base og en hærder, som sammen danner et slidstærkt og fleksibelt plastmateriale. Epoxy er altså et kraftigt bindemiddel, der tilsættes produkter som bl.a. maling, lim og fugemasse.
 
Det er vigtigt at påpege, at du skal være opmærksom på den hurtige hærdningstid og at blande de rette mængder, når det gælder epoxygulve. Hvis du overvejer at få et epoxygulv, anbefaler vi altid at opsøge fagfolk som os hos Jysk Gulvdesign, da det kræver stor præcision og professionalitet at udføre arbejdet.

Jysk gulvdesign

Hvorfor få en professionel til at lægge epoxygulve?

Det er muligt at påføre epoxy selv, men vi anbefaler altid at hyre en professionel gulvmand til at klare opgaven. Der findes nemlig mange forskellige typer epoxy, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige til dit projekt.

 

Private folk kan oftest komme til at købe vandbaserede produkter, hvor epoxyen er blandet op med vand. Det gør, at den ikke er nær så stærk som den, de professionelle bruger. Derudover påfører mange selv epoxy med en rulle, hvilket hverken fjerner revner eller små huller i betonen. Den epoxy, vi anvender, bliver spartlet ud, hvilket resulterer i, at der bliver lagt et større lag på gulvet.

 

Vælger du alligevel at påføre epoxy selv, og dette ikke bliver udført korrekt, kan det betyde, at du skal påføre epoxy på ny. Hos Jysk Gulvdesign garanterer vi et veludført og kvalitetsbevidst gulvarbejde. Du er derfor sikret, at epoxyen bliver påført korrekt fra start.

Læs mindre Læs mere
epoxy-før_1forside-galleri_4

Jysk gulvdesign

Stort udvalg af farver

RAL 7016

RAL 7016

RAL 7035

RAL 7035

RAL 7040

RAL 7040

RAL 7042

RAL 7042

INDIGORØD

INDIGORØD

KARRYGUL

KARRYGUL

Andet ønske til farver? Kontakt os og hør mere

Få et uforpligtende tilbud

Skal du have lagt nyt gulv? Hos Jysk Gulvdesign kan du få skræddersyede gulve, som passer til dine behov og ønsker. Kontakt os allerede i dag, og få gode råd og et godt tilbud med på vejen.