SERVICE OG KVALITET

Polyurethangulv

Få et tilbud

Jysk gulvdesign

Få et tilbud på polyurethangulve

Skal du have lagt nyt gulv og søger et godt alternativ til de traditionelle klinker, vinyl eller træ? I så fald kan vi hos Jysk Gulvdesign varmt anbefale polyurethangulve, som er et moderne, stilrent og komfortabelt valg til både hjemmet og kontoret. Polyurethangulve er i stigende grad blevet mere eftertragtede på grund af belægningens solide holdbarhed, rengøringsvenlige overflade og ikke mindst unikke designmuligheder.

Modsat epoxygulve er polyurethangulve også langt bedre tilpasset til brug i det almene hjem, da det er stødabsorberende og væsentligt blødere at gå på.

Jysk gulvdesign

Polyurethangulve bruges bl.a. til

Jysk gulvdesign

Fordele ved Polyurethangulve

Polyrethangulve har en lang række fordele, der gør dem værd at investere i. Først og fremmest tåler gulvet en høj belastning og stødpåvirkning, hvilket betyder, at dit nye polyurethangulv vil kunne holde i mange år.
 
Polyurethangulve behøver ikke en helt glat overflade for at blive påført. Du sparer derfor besværet med at fjerne dine gamle klinker, inden polyurethangulvet lægges ovenpå. En anden stor fordel ved denne type gulve er, at materialet bliver påsat som en helhed, hvilket gør overfladen fugefri.

Jysk gulvdesign

Design dit ideelle polyurethangulv

Polyrethangulve giver dig mulighed for at tilpasse dit rums æstetiske udtryk, præcis som du har drømt om. Der findes eks. mange forskellige farver og farvesammensætninger, som gør, at du kan lave dit helt eget unikke design. 

Du kan også vælge et mere stilrent udtryk med ingen eller kun lidt struktur. Derudover har polyurethangulve også fleksible tilpasningsmuligheder ift. elasticitet, lyddæmpning og slidstyrke. Vi hos Jysk Gulvdesign hjælper dig med at finde den løsning, der passer bedst til dig og dit rum.

Få et uforpligtende tilbud

Skal du have lagt nyt gulv? Hos Jysk Gulvdesign kan du få skræddersyede gulve, som passer til dine behov og ønsker. Kontakt os allerede i dag, og få gode råd og et godt tilbud med på vejen.