SERVICE OG KVALITET

Om os

Få et tilbud

Jysk gulvdesign

Jysk Gulvdesign skræddersyer gulve i hele Jylland

Hos Jysk Gulvdesign har vi mere end 10 års erfaring med specialdesignede epoxy- og polyurethangulve samt flydemørtel. Vi skræddersyer gulve til private hjem, hvor vi bl.a. tilbyder belægning i garager, kældre og køkkener. Derudover udfører vi opgaver for erhvervskunder, der har behov for ekstra holdbare og slidstærke gulve. Vi kører ud til enhver type gulvopgave i hele Jylland – uanset størrelse.

Vi samarbejder også gerne med entreprenører på enterpriseprojekter og agerer underentreprenør på projekter i hele landet.

Jysk gulvdesign

Kvalitet frem for alt

Efter mange år i branchen har vi hos Jysk Gulvdesign udviklet en høj standard for det arbejde, vi leverer. Vi garanterer dig derfor et veludført og kvalitetsbevidst arbejde, uanset om der er tale om gulv til et mindre køkken eller et større kontormiljø.

Med kvalitet for øje leverer vi et resultat, som stemmer overens med vores kunders forventninger og drømme. Vi ønsker, at du som kunde hos os kan føle dig tryg, og derfor går vi heller aldrig på kompromis med leveringssikkerheden. Du kan altså forvente, at vi altid møder op og leverer til den aftalte tid.

Jysk gulvdesign

Vi følger forholdsreglerne

Når du vælger Jysk Gulvdesign, er du sikker på, at dine gulve bliver lagt efter de korrekte standarder og regler. Vi udfører nemlig alle vores gulvbelægninger efter Dansk Byggeris gænge forholdsregler i AB 18 & ABT 93.

Få et uforpligtende tilbud

Skal du have lagt nyt gulv? Hos Jysk Gulvdesign kan du få skræddersyede gulve, som passer til dine behov og ønsker. Kontakt os allerede i dag, og få gode råd og et godt tilbud med på vejen.